Tunnistatko hänet ?


Hänellä on tavoite. Sinä et kuulu hänen lapsensa elämään. Aivan, hänen lapsensa, ei teidän lapsenne. Lapsi rakastaa häntä, ei sinua. Hänen lapsensa ei koskaan voisi rakastaa sinua. Hänen lapsensa ei tarvitse muita kuin hänet. Sinä olet uhka. Sinä yrität viedä hänen lapsensa häneltä. Mutta sitä sinä et koskaan tule saamaan. Hän on valmis mihin tahansa jotta näin ei tule käymään. Hänellä on siihen oikeus koska sinä yrität viedä hänen lapsensa.

Hänen ei tarvitse tiedottaa sinulle hänen lapsensa asioista. Hän ei anna tapaamisiin hyviä vaatteita lapselle koska ne kuluisivat sinun luonasi. Ei hänen luonaan. Hänen ei tarvitse noudattaa sopimuksia, koska tapaamiset ovat hänen lapsensa oikeuksia. Eivät sinun oikeuksiasi. Kun lapsi sairastuu, hänen tulee saada hoitaa lasta. Lapsi tarvitsee häntä. Ei sinua.

Hänellä on oikeus antaa lapsi hoitoon muille kuin sinulle. He eivät ole uhka. Sinä olet. Häntä ei vaivaa muuttaminen etäälle lapsen kanssa koska hänen lapsensa ei ikävöi sinua. Sinäkin olet pienempi uhka jos olet etäällä. Niitä ikäviä tapaamisiakin voi harventaa jos etäisyyttä on tarpeeksi.

Hän hakee hyväksyntää toiminnalleen ystäväpiiristään. Yllättävää kyllä kritiikittömiä ihmisiä löytyy aina. Ja ne jotka kritisoivat eivät kuulu hänen ystäväpiiriinsä enää. Hän pyrkii provosoimaan sinua saadakseen näyttöä siitä että olet uhka. Jos näyttöä ei ole, hän keksii sitä. Pahimmillaan hänen tekonsa muuttuvat hänen mielessään sinun teoiksesi.

Hän nauttii saadessaan kiusata sinua. Siinä missä muut kokisivat häpeää kiusatessaan, hän saa energiaa. Joskus hän yllättää ja on kuin mitään ei olisikaan tapahtunut. Hän on ystävällinen. Hän leikittelee sinulla kuin nukella, tuudittaa sinut uskoon muutoksesta ja iskee kun et sitä odota.

Hänellä on oikeus manipuloida lastaan. Lapsen tulee saada tietää että sinä olet paha. Sehän on lapsen suojelemista. Ja lapsikin oppii nopeasti sen, mikä totuus on milloinkin sallittua. Syntyy Tukholman syndroomaa vastaava tilanne missä lapsi liittoutuu pahantekijän kanssa suojellakseen itseään.

Hänelle lapsen etu on yhtä kuin hänen etunsa. Hänelle lapsen oikeus on yhtä kuin hänen oikeutensa. Hän sitoo taisteluun sinua vastaan ystävänsä ja sukulaisensa sairastuttaen heidät mukaan häpeällisiin tekoihin joista ei ole paluuta. Tunnistatko hänet?

Avainsanat: , , , ,